ararin staat voor 

ARARIN is de website partner voor jouw vereniging, bedrijf of evenement. Ik maak duidelijke websites met een moderne look. De websites zijn uitermate gebruiksvriendelijk en worden vlot gevonden door de zoekmachines. Zo wordt jouw bedrijf, vereniging of evenement gemakkelijk gevonden op het internet.
Lees er zeker ook onze google reviews op na om je te laten overtuigen !  


Google reviews

vaste prijsafspraak

Ik werk bij de opmaak van een nieuwe site steeds met vaste pakketprijzen.  Hier dus geen verrassingen. De prijs op de offerte is de prijs op de factuur.
Mijn jaarlijkse onderhoudskosten zijn beperkt tot een minimum. Gemiddeld bedragen die €65 per jaar.

Extra ' s

Je wenst nog een aantal "eyecatchers" op jouw website. Een extra pagina, een blog, gastenboek, een mailingmodule, een nieuw logo... 
Vraag naar mijn tarieven voor logo-ontwerp, fotografie, whiteboardpromofilm en zoveel meer. 

persoonlijke aanpak

Voor de klant is het uitermate belangrijk dat ik de juiste boodschap op de site plaats. Daarom kies ik voor een persoonlijke aanpak. We maken eerst kennis voor we van start kunnen gaan. Dat kan bij mij of bij jouw thuis.
We overlopen jouw ideeën en vragen en mijn mogelijkheden en voorstellen.
En ergens middenin vinden we vast een passende oplossing.

WHITEBoard

Bordfilmpjes zijn een leuke manier om jouw bedrijfsgegevens te promoten via sociale media of internetkanalen. Ik maak voor jouw boodschap, promotie, actie een leuk whiteboardfilmpje dat je kan delen op jouw sociale kanalen. Prijzen vanaf €50

Voorbeeld

Nieuws

X-deco upgrade

Na 5 jaar was het tijd om de site up te graden, te checken of alle gegevens nog kloppen. Of de inhoud nog steeds actueel is. En vooral om de site aan te passen aan de nieuwe internetstromingen.  Bestaande klanten genieten een super voordelige prijs. Dus is jouw site dringend aan een upgrade toe, laat het mij weten.

Uw site al 5 jaar oud

Uw bedrijf evolueert, nieuwe produkten, nieuwe technieken, nieuwe taken... kortom niks is nog zoals het 5 jaar geleden was.

Lees meer...

Korngold

Korngold, Vlaamse gin die is geïnspireerd door een sportpaard. Deze leuze smaak je in de fles. Deze nieuwe gin wordt in de markt geplaats met een visitekaartje van Ararin. Ook het logo werd door ons ontworpen.Later volgt een uitbreidingvan de site.

Promofilm

Nieuw in ons aanbod. Wenst u uw bedrijf nog beter te promoten dan is een whiteboard film de ideale manier. Gemakkelijk te verdelen via de sociale media zoals facebook, twitter of you tube. Een duidelijke boodschap voor al uw cliënten.

Lees meer...

Maaltijden aan huis

Meer dan 400 maaltijden ... elke dag weer zonder verlof. Dat moet je verdienen. Een minisite met duidelijke info en Login kan die zelf aanpassen. Veel succes!

La Table Sucré

La Table Sucrée is een online patisserie. Experimenteel, kleurrijk maar vooral lekker. Een unieke online-patisserie in Harelbeke. Het proberen waard. Veel succes Joerie.

Guerco

Taxi Guerco nieuw taxibedrijf met wagens aan het station van Kortrijk en Waregem. Een duidelijke minisite was meer dan voldoende om de bedrijfsboodschap over te brengen.

Deneckere

Bart laat de zaak over aan zijn kinderen. De website een niuewe look geven als onderdeel van een nieuwe start.duidelijker en enkele extra's moeten voor een klantvriendelijke site zorgen.

Assidere

Assidere zorgt ervoor dat personen die hun rijbewijs hebben moeten inleveren dit terug kunnen behalen. De site moest dus klein en duidelijk zijn. Vandaar dat we kozen voor een visitekaartje met wat extra's. Veel succes Barbara.

Taxi Mimo

Taxi Mimo een nieuw taxibedrijf uit Kortrijk. Een duidelijke overzichtelijke site, basis kennis en geen franjes. Succes Mimoen.

CTS Transport

Michael wilde af van een wurgcontract bij een vroegere webprovider. Een nieuwe site werd opgebouwd waarbij de nadruk lag op de nieuwe corebusiness. CTS is meer dan pakketdienst. De minisite biedt snel alle nodige info voor een vlotte afhandeling.

Aquarium Cleaning

Na 5 jaar was het tijd om te checken of de bestaande site nog steeds actueel is. Aquaruim Cleaning is ondertussen gegroeid en het aanbod van diensten is vergroot. Ook de opstart van een winkelruimte is nieuw. Dus we kozen samen voor een nieuwe lay out voor de site. Nog overzichtelijker en gemakkelijker aan te passen. Succes Olivier.