ararin staat voor 

ARARIN is de website partner voor jouw vereniging, bedrijf of evenement. Ik maak duidelijke websites met een moderne look. De websites zijn uitermate gebruiksvriendelijk en worden vlot gevonden door de zoekmachines. Zo wordt jouw bedrijf, vereniging of evenement gemakkelijk gevonden op het internet.
Lees er zeker ook onze google reviews op na om je te laten overtuigen !  


Google reviews

vaste prijsafspraak

Ik werk bij de opmaak van een nieuwe site steeds met vaste pakketprijzen.  Hier dus geen verrassingen. De prijs op de offerte is de prijs op de factuur.
Mijn jaarlijkse onderhoudskosten zijn beperkt tot een minimum. Gemiddeld bedragen die €65 per jaar.

Extra ' s

Je wenst nog een aantal "eyecatchers" op jouw website. Een extra pagina, een blog, gastenboek, een mailingmodule, een nieuw logo... 
Vraag naar mijn tarieven voor logo-ontwerp, fotografie, whiteboardpromofilm en zoveel meer. 

persoonlijke aanpak

Voor de klant is het uitermate belangrijk dat ik de juiste boodschap op de site plaats. Daarom kies ik voor een persoonlijke aanpak. We maken eerst kennis voor we van start kunnen gaan. Dat kan bij mij of bij jouw thuis.
We overlopen jouw ideeën en vragen en mijn mogelijkheden en voorstellen.
En ergens middenin vinden we vast een passende oplossing.

WHITEBoard

Bordfilmpjes zijn een leuke manier om jouw bedrijfsgegevens te promoten via sociale media of internetkanalen. Ik maak voor jouw boodschap, promotie, actie een leuk whiteboardfilmpje dat je kan delen op jouw sociale kanalen. Prijzen vanaf €50

Voorbeeld